What happend in Barcelona?

Dupa Crăciunul petrecut cu familia la București, încep să îmi fac bagajele cu o seară înainte de a pleca la Barcelona. Sunt atât de perfecționistă încât la mine în bagaj mereu vor exista ținute deja făcute pe fiecare zi pe care o petrec in concediu. Noroc că avionul este la prânz și nu trebuie să mă trezesc la 2-3 dimineața. Cu toate astea, tot obosită plec dar știu ca în sfârșit după un an haotic dar cu multe schimbări frumoase în viața mea, mă voi odihni 7 zile. 7 zile sună bine dar la fel de bine trec repede. Anul 2017 am mai fost la Milano și Roma, city break, iar de acolo te întorci mai obosit decât ai plecat, cu siguranță.

Ne urcăm în avion. Entuziasmul devine din ce în ce mai mare dar parcă aș dormi până la Barcelona să treacă zborul mai repede, parcă aș mai face și 2-3 poze, parcă aș mânca ceva. Cum am decolat pilotul ne anunță că vom avea turbulențe așa că decid să dorm. Aterizăm exact când apune soarele. 27 decembrie, vântul batea ușor și noi suntem în vacanță, finally. Ajungem la hotel, view fain, totul este pregătit.

KOJJ5886.JPG

 

A doua zi, 28 decembrie, ziua mea. Fac 24 de ani într-un loc superb cu persoana iubită lângă mine. Pentru mine este îndeajuns ca să fiu fericită. Fericirea constă în soare, plimbare pe plajă, timp liber și terase. Până la vârsta asta cred că am realizat tot ceea ce mi-am dorit chiar mai mult și planurile abia acum încep. Crescând am realizat ca într-adevăr trebuie să îți dorești cu adevărat ceva ca să ți se întâmple. Și trebuie să crezi în tine, să ai răbdare și să permiți persoanelor dragi de lângă tine să te ajute, no matter what.

F794A701-B265-4208-8929-0F69FE1E36EE.jpg

De ziua mea am primit un inel și întrebarea a venit ulterior. La răspuns am lucrat de ceva timp amândoi, cu răbdare, înțelegere, așa că a fost cât se poate de simplu. În acel moment am realizat că nu timpul decide ci tu cu persoana iubită. Tu ai puterea de a decide asupra lucrurilor care te fac împlinit. Mereu mi-am imaginat momentul în care voi fi extrem de fericită. Defapt, oricine își dorește la un moment dat sa fie liniștit și fericit cu ceea ce are, mai devreme sau mai târziu. Faptul că vorbesc despre fericirea mea și cum a prins contur în urmă cu aproape doi ani de zile, mă face să realizez ca mama mereu a avut dreptate. Lucrurile se întâmplă când trebuie să se întâmple, nu în momentul în care ne dorim noi. Timing is everything.

KEQG9613.JPG

Revenind la Barcelona, acum și mai fericită decât înainte, Barcelona este mișto. Cu fiecare oraș pe care l-am vizitat am rămas în minte cu anumite momente. Când am fost la Roma anul trecut cu Andreea, sora mea, îmi aduc aminte că era un moment în care îmi puneam în ordine viața și stăteam la terasă cu ea, cu un pahar de vin și ascultam muzica din piațetele superbe care sunt acolo. Ulterior, la Paris, am stat amândouă într-un apartament cu un balcon foarte mic dar îndeajuns încât să ieși la 12 noaptea și să te uiți la luminile care se aprindeau pe Turnul Eiffel și să savurezi orașul de sus. La Barcelona, am rămas cu toate view-urile cu adevărat spectaculoase și cu unele străzi puțin populate de o coloristică  genială.

IMG_E3521.JPG

IMG_E3520.JPG

IMG_E2891.JPG

IMG_E2906.JPG

IMG_E2930.JPG

IMG_E2922.JPG

*Playa de la Barceloneta

IMG_E3234.JPG

Snapseed.jpg

*La Pedrera – Casa Mila

IMG_E3019.JPG

*Sagrada Familia

IMG_5195.jpg

snapseed1.jpg

Snapseed_2.jpg

*Parc Güell

IMG_E3825.JPG

IMG_E3838.JPG

IMG_E3859.JPG

IMG_E3894.JPG

*Poble Espanyol de Montjuic 

IMG_E3772.JPG

Anul nou l-am început cum nu puteam mai bine. Exceptând faptul că berea mea a fost accidentată, am văzut cele mai frumoase focuri de artificii, sau pur și simplu, așa mi s-a părut mie din cauza momentului, am colindat pe străzi, prin baruri, așa cum mi-am dorit mereu să petrec Anul Nou. Fără rochie, fără tocuri doar cu fericirea de mână.

Pe 1 ianuarie am prins cel mai frumos apus. Ca un sunset lover, am găsit locul perfect pentru a ne bucura de ultima zi de vacanță. Pozele zic totul.

IMG_E3939.JPG

IMG_E3977.JPG

NUJFE0051.JPG

De când am ajuns, până când ne-am întors în București totul a fost despre noi și despre a sta non-stop împreună. Am plecat din Barcelona cu gândul că nu mai sunt responsabilă doar pentru fericirea mea ci și pentru fericirea persoanei iubite.

 

Vă mulțumesc!

Cu dragoste, Alexandra.

2 thoughts on “What happend in Barcelona?

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: