Un altfel de Valentine’s Day

Este joi noaptea, ora 2, stau pe canapea și mă uit la Elementary. Sherlock Holmes, este absolut genial. M-aș uita încontinuu la serial dar acum am pus pauză. Pauză de instagram, așa cum este in 2018. Defapt, nici nu ai nevoie de pauză pentru instagram sau facebook, pentru că suntem online non-stop, iar acolo se duce totul repede. Informația, conținutul dar în special timpul.

Tocmai ce a trecut ziua de Valentine’s Day. Miercuri, 14 februarie. Ziua asta era fun când eram la liceu și ieșeam cu fetele în oraș să ne distrăm, indiferent dacă era în timpul săptămânii sau în weekend. Nu existau atâtea poze pe facebook sau instagram cu buchete imense de flori, cu tot felul de cadouri și tot felul de ieșiri în oraș, sau cel puțin nu erau așa publicate pe rețelele de socializare. Chiar avem nevoie de o zi ca Valentine’s Day să ne surprindem persoana iubită cu tot felul de cadouri sau atenții? Facem rezervări cu o lună înainte la tot felul de restaurante, ne îmbrăcăm frumos și ieșim să arătăm cât de mult ne iubim. Cui să arătăm asta? Oare câte cupluri ies să ia masa în oraș când nu există o astfel de ocazie? Oare câți bărbați aduc flori acasă pur și simplu, că le-a fost dor dor de iubitele lor după o zi de muncă?

Sunt de părere că oamenii ar trebui să se iubească mai mult în afara pozelor unde par foarte fericiți. Sau poate chiar sunt fericiți. Fiecare își exprimă fericirea și iubirea în felul lui. Dar totuși, de ce am văzut mai multe cadouri și mai multe femei fericite fix pe 14 februarie?

În toată nebunia pe care o trăim zilnic între job, casă, ieșiri, prieteni, familie, ar trebui să găsim un moment de echilibru și să ne gândim dacă persoana care este în fiecare zi alături de noi nu merită să aibă un motiv de a zâmbi aproape în fiecare zi, dacă nu zilnic.

Dacă femeia are o plăcere, indiferent care este ea, poate să mănânce o ciocolată cu cocos, atunci vino cu ea într-o zi de marți. Iubește vinul alb? Vino cu o sticlă luni seara acasă, să vă începeți amândoi săptămâna bine. Dacă îi plac trandafirii, adu-i unul într-o zi de vineri. Dacă îți spune că trebuie să se relaxeze, trimite-o miercuri seara, în plină săptămână la un masaj și promit că atunci când se va întoarce acasă, va fi fericită. Fericită doar pentru că te-ai gândit la ea, într-un alt fel. Nu din obligație, că vine Valentine’s Day și trebuie neaparat să primească măcar un buchet de flori dacă te vezi cu ea. Micile detalii chiar fac diferența, de fiecare dată. Chiar dacă poate să își ofere și singură toate lucrurile de mai sus, e vorba doar de atenția pe care i-o oferi în afara zilelor predestinate cadourilor.

Un altfel de Valentine’s Day pentru mine este petrecând această zi ca oricare alta, homemade pasta, vin, un buchet de flori și noi doi. Noi doi acasă, cu discuții legate de ce am făcut în timpul zilei și again Sherlock 🙂  Așadar, iubiți-vă indiferent de zi, dar și mai important este să vă arătați reciproc lucrul acesta.

 

10D12279-3232-4274-BEBE-0937CC46CD6F

Processed with VSCO with f2 preset

Va mulțumesc!

Cu dragoste, Alexandra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: