Ce se ascunde în spatele unui make-up?

De ceva ani mi-am descoperit pasiunea pentru make-up. Defapt, am realizat că pot să îmi ascund anumite defecte care ma deranjează. De exemplu, urmele lăsate de o acnee pe care am avut-o în adolescență, pentru că, da, există așa ceva. Nu îmi doresc să mă dau cu fond de ten zilnic, dar îmi place să ascund asta. De ce să nu o fac dacă pot? Nu îmi este rușine să recunosc asta. Femeile care au anumite complexe și vor să și le ascundă, să facă asta iar încrederea în sine probabil va crește. De ce se întâmplă asta? Pentru că ne place să ne aranjăm, să arătăm bine chiar dacă e zi, chiar dacă e seară, indiferent de moment.

Consider că orice femeie ar trebui să își pună puțin machiaj sau să se dea cu un parfum mișto sau să își pună bluza preferată chiar daca toată ziua stă singură, sau se întâlnește cu mai multe persoane. Pentru că în cele din urmă ne aranjăm în primul rând pentru noi. Tu trebuie să te simți bine în pielea ta și să ieși cu o atitudine pozitivă din casă.

IMG_6036

Eu mereu mă trezesc cu o oră înainte de a ajunge undeva și tot timpul sunt persoane care mă întreabă dacă am stat de dimineață să ma machiez și cum am răbdare. E greu de explicat. E un fel de ritual al meu, în timp ce mă machiez, îmi beau ceaiul, ascult muzică și într-un fel mă ajută să îmi încep ziua bine și fără grabă. Eu, personal, prefer să renunț la o oră de somn, pentru a avea un vibe bun. Acest vibe, da, este dat și de către machiaj și de haine. Până la urmă, prima impresie o face aspectul, ulterior ceea ce spui și ceea ce faci. Toate trebuie să fie la un high level. De ce? Pentru ca este vorba doar despre TINE. Tu te ajuți pe tine prin atitudine, comportament.

Îmi retușez machiajul de fiecare dată când simt că este nevoie, mă dau cu parfum de fiecare dată când sunt nervoasă (acesta este un mic secret despre mine) ma ajută să ma calmez, ciudat, nu? Fac toate aceste lucruri pentru mine și pentru că îmi dau o stare de bine, iar asta mă face fericită.

Poate sună superficial, dar din punctul meu de vedere nu este așa. Da, fericirea mea constă și în a arăta bine, iar de acolo atitudinea mea se schimbă cu totul.

IMG_6039

În spatele unui make-up se ascunde oboseala, nopți pierdute, tristețe dar și fericire. Se ascund femei care vor să arate mai bine și care să aibă mai multă încredere în ele. Pe mine, m-a ajutat să am mai multă încredere în mine și nu îmi este frică să recunosc asta.

Dar… în același timp iubesc femeile care iși poartă defecte cu cea mai mare incredere și nu și le ascund. Este vorba doar de tine și de ceea ce iubești la tine. De ceea ce vrei să arăți sau poate să ascunzi. Indiferent cum ar fi, mereu să aveți incredere în voi.

Processed with VSCO with f2 preset

Vă mulțumesc!

Cu dragoste, Alexandra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: