De Paște, acasă

Sunt în mașină în drum spre Tg-Jiu. Spre casă. De sărbători, toate drumurile duc acasă. Mai mult decat acasă, spre persoanele iubite, spre familie.

Îmi aduc aminte când eram mică și nu trebuia să fac patru ore ca să îmi văd familia. Mereu când vine primăvara, tata mă sună cu un vibe așa bun și îmi povestește de toate pregătirile pe care le-a făcut pentru grătar. Ce vin bun ne așteaptă și că toată lumea este organizată. Mama face tot ce e mai bun de mâncare, ca să simți cu adevărat că te duci acasă. Este acel moment când chiar dacă vrei sau nu vrei, pleci cu mancare la pachet înapoi la București. Andreea se ocupă cu pozele, să mi le trimită să fiu la curent cand s-au vopsit ouăle, când se duc în oraș la cumpărături, ce face Alma (cațelușa noastră, un Pug absolut adorabil). Mereu îmi dă mesaj dacă am plecat cu foarte multe semne de întrebare, ca și cum ar fi trebuit deja să fim la intrare în Tg-Jiu.

Când eram acasă, ajutam la toate pregătirile de Paște. Acum stăm două zile și plecăm înapoi spre București și apare acel moment în care parcă ai vrea din nou să crezi că dacă ești cuminte, o sa vină iepurașul.

Vă doresc Paște Fericit și plin de liniște alături de persoanele iubite.

P.S: Să fie mult soare și voie bună!

Cu dragoste, Alexandra!

IMG_7551 (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: