Ce sa fac prima data?

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe blog. Si astazi am realizat, in multitudinea de lucruri ca mi-a lipsit. Abia astazi. Mi-a lipsit sa imi pun gandurile aici si sa va vorbesc.

Astazi este marti si pare a fi toamna afara. In Bucuresti ploua de cateva ore bune iar eu m-am linistit putin, acum.

Despre ce scriu astazi? Asa cum spune si titlul articolului, ce sa fac prima data? Ce sa facem? Sunt sigura ca nu sunt singura persoana care isi pune aceasta intrebare. Am 24 de ani si imi petrec viata intr-un mod cat se poate de normal. Ma trezesc dimineata, ma duc la jobul pe care mi l-am dorit, cu buna dispozitie, ulterior apare aceasta intrebare. Ce se intampla dupa? Sa ma duc in oras cu prietenii sau sa ma duc acasa. Astazi parca trebuia sa calc, dar oare sa fac ceva repede de mancare? Sa ma uit la un serial cat se face mancarea, sau sa editez la vlog. Sa ma pun sa dorm mai devreme pentru a nu fi obosita a doua zi, sau sa stau pe terasa si sa ma relaxez? Parca as mai avea putina energie sa ma gandesc in ce ma imbrac maine, pentru a nu ma grabi de dimineata si a nu face lucrurile pe dos.

Timpul trece extrem de repede, orice decizie as lua. Ulterior, vine weekendul. In weekend sa stau sa ma odihnesc sau sa ies la o plimbare? Sa plec din Bucuresti? Dar parca drumul inapoi, plin de aglomeratie, mi-ar taia efectiv relaxarea pe care am acumulat-o. Sau mai bine sa pictez ceva? Sau pur si simplu incep un serial nou.

Totul se petrece pe repede-inainte. Azi e marti dar peste cateva zile, incepe din nou o alta saptamana. Atat de repede trece totul pe langa noi, sau prin noi. Aici depinde de fiecare in parte.

Dorintele mele trec pe langa mine sau prin mine? Oare am facut ceva astazi pentru a mi le indeplini? Am facut ceva astazi care mi-a adus satisfactie? Poate sa mananc ceva bun, sau sa dorm cu 10 minute mai mult decat trebuia, sa ascult o melodie de nenumarate ori pentru ca se potriveste perfect cu mood-ul pe care il am acum. Daca am facut macar unul dintre lucrurile de mai sus, inseamna ca a fost o zi buna pentru mine.

Asta sper si pentru voi. Sa faceti lucruri care va fac sa zambiti si sa va bucurati de timpul vostru.

Va multumesc!

Cu dragoste,

Alexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: