Invitatie la golf

Astazi va povestesc despre un loc cu totul special care se afla langa Bucuresti.

Este vorba despre Champ du Golf. Locul unde te poti distra si invata sau practica golf indoor, indiferent de varsta.

Locul este totally amazing. De cum intri, realizezi ca este o locatie cu mult bun gust, unde se imbina designul modern cu cel vintage.

Aici gasesti un stuff primitor, cafea buna, peste 168 de combinatii de Gin Tonic, te poti relaxa si pentru ca va vorbesc despre o invitatie la golf, poti practica golf indoor. Un concept really nice care iti permite sa petreci ceva ore bune cu prietenii tai intr-un mediu cat de poate de fain.

Pentru ca aceasta minunata locatie si-a sarbatorit primul an de activitate, mi-am invitat prietenii la ceva nou. Toata lumea merge la filme, cafenele, dar conceptul de golf, suna altfel. Asadar, sambata dupa-amiaza am spus ca trebuie sa incercam si asta. Eu am mai fost la cateva evenimente in acest loc, insa cu job-ul, iar de data aceasta, mi-am propus sa inteleg ce este fascinant la acest sport.

In prima faza, ca si incepator, este destul de greu sa crezi ca poti nimeri mingea de golf, insa de aceea ti se explica inca de la inceput, de catre un instructor, ceea ce trebuie sa stii. Pozitia corpului, rotatia, ce se intampla daca nu te concentrezi pe minge si tot felul de “secrete” pe care nu le stiam pana sa ajung aici.

Dintr-o data, parca totul are sens si urmeaza prima lovitura pe mingea de golf. Si dupa toate explicatiile si dupa toata rabdarea de care a dat dovada instructorul, se pare ca am reusit toti.

Champ du Golf dispune de simulatoare Trackman care te ajuta sa inveti cum interactioneaza mingea cu crosa si iti explica ce determina traiectoria si distanta, asadar, totul este explicat atat de simulator cat si de instructor.

In plus, cu cat vezi ca poti, devine din ce in ce mai fun. Iti provoci prietenii la un turneu de golf, la un circuit, cu ajutorul simulatorului si lupta se da pentru primul loc, bineinteles.

Dupa jocul de golf, care a durat in jur de doua ore, am ramas la cocktail. Totul aranjat si foarte bine pus la punct. Atat bauturile cat si mancarea.

Am petrecut toata dupa-amiaza aici si daca prima data am venit doar cu o curiozitate, am plecat cu totii hotarati ca ne vom intoarce cat de curand.

Daca sunteti pasionati de golf sau vreti sa invatati tehnicile acestui sport, Champ du Golf este locul ideal pentru a va petrece o zi cu familia sau prietenii.

Puteti gasi mai multe detalii pe http://www.champdugolf.ro

Va multumesc!

Cu dragoste,

Alexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: