4/5

Este 31 decembrie 2018.

Beau ultima cafea pe anul acesta si ceea ce gandesc eu, sunt sigura ca o faceti si voi, cei care cititi gandurile mele de sfarsit de an.

Cand a trecut anul acesta? Cand trece timpul atat de repede? Sunt multumita de ce am realizat? Sunt fericita, implinita?

Cred ca fiecare dintre noi, la ora 00:00, la trecerea in Noul An ne punem o dorinta. Eu anul trecut mi-am facut o lista cu lucrurile pe care doream sa le fac. O lista cu 5 lucruri realizabile, pentru care sa muncesc si pentru care sa ma trezesc motivata in fiecare dimineata. De aceea si titlul articolului, 4/5. Patru din cinci dorinte mi s-au indeplinit si sunt fericita.

Abia la sfarsitul fiecarui an stai si te gandesti cand s-a dus timpul, ce ai realizat, daca ai facut fericiti oamenii din jurul tau, daca ai zambit si daca ai fost un om bun. Tragand linie, astazi, 31 decembrie 2018, sunt un om fericit si implinit.

Totul este realizabil daca iti doresti si daca din cand in cand pe parcursul anului intri in lista ta de dorinte si te gandesti ca mai ai cinci sau sase luni sa iti indeplinesti propriul vis.

Totul este mai usor daca noi ne axam pe lucrurile frumoase din viata noastra. Daca uitam de agitatie si daca stam mai mult cu oamenii pe care ii iubim. Daca “ce dor imi este de tine” se concretizeaza cu un drum pana la parinti, daca “sunt obosita” se concretizeaza cu un somn de la ora 23. Totul este mai usor cand inveti sa comunici orice lucru catre persoanele din jurul tau. Usor este cand inveti sa iti asumi greselile si cand intelegi ce scop ai in viata.

Voua, celor care ati citit aceste randuri, va doresc ca toate dorintele sa vi se indeplineasca, sa aveti grija de sanatatea voastra si sa zambiti. Poate nici eu sau nici voi nu ne dam seama ca un zambet si sa fim buni ne poate schimba cu totul vibe-ul atat noua cat si oamenilor cu care interactionam, lucram, traim.

Sa aveti un 2019 absolut genial. Fiti fericiti si bucurati-va de un nou an alaturi de prieteni si de familie!

2019, we are ready for you!

Cu dragoste,

Alexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: