Let me introduce myself

Alexandra Chirițescu, 24 years old, life lover, born in Târgu-Jiu and now living in Bucharest and guess what? I’m a simple person.

Welcome to my world.

Lumea mea este cât se poate de simplă dar în același timp la fel de complicată. Trăiesc într-o lume bună dar și nebună. Acum râd după nu mă feresc să plâng. Acum sunt mulțumită cu mine, ziua următoare este posibil să îmi blamez alegerile făcute. Azi mă bucur de o simplă ploaie, în secunda doi îmi doresc sa fiu undeva la soare. Iubesc agitația dintr-o zi a Bucureștiului, la jumătatea săptămânii tot ce îmi doresc este sa mă plimb pe străzile goale ale orașului meu natal, Tg-Jiu. Există momente în care iubesc negrul și atunci când plec într-o vacanță în bagajul meu se găsesc doar haine negre și la extrem, există momente în care iubesc culorile, să le port și să le combin. Într-o zi pot să vorbesc non-stop la telefon și să îmi sun toți prietenii, iar în altă zi, telefonul stă pe silent, petrecându-mi timpul doar cu mine. Sunt zile când dau tot ce pot din mine și îmi doresc să văd toate persoanele din jurul meu fericite, după mă gândesc doar la mine și devin cea mai mare individualistă. Trăiesc într-o lume creată de mine prin alegerile pe care le-am făcut iar asta este cea mai mare realizare și asta mă face fericită.

Extremele mă atrag, de fiecare dată și mă țin în viată. Viața pe care ti-o creezi singur este mereu perfectă, indiferent dacă este bine ceea ce faci sau este rău. De fapt, răul în viață nu ar trebui să existe, decât experiența zilei de astăzi și daca ești mulțumit cu ceea ce ai realizat. Niciodată nu am înțeles cuvintele “Nu este bine ceea ce faci”. În cele din urmă, who cares? Alegerile ne definesc și ne formează ca oameni, iar experiența mereu va fi cu un pas înainte în viața fiecăruia dintre noi. Există un lucru în care cred dincolo de cuvinte, acela este timingul. Mereu când am zis că nu pot, timingul din viața mea mi-a dovedit contrariul. Chiar dacă nu s-a întâmplat imediat, în cele din urmă am primit ceea ce mi-am dorit și de aceea nu este nimic greșit în a visa la lucruri, momente, în a visa la viața pe care ți-o dorești.

Sunt pasionată de tot ce este frumos (you will find out), pasionată de oameni. Găsesc oameni care mă inspiră la orice pas și asta pentru că sunt curioasă, pun întrebări, ma interesează pasiuni, experiențe, vise. Accept iubire, prietenie și chiar răutatea oamenilor. Răutatea are la bază un minim sau un maxim de interes de care poți să te folosești și să îl accepți. Faptul că accepți nu te face un om slab, din contră, mai puternic decât erai înainte de a lua această decizie. Da, viața nu este numai roz, mie îmi place și griul. Iubesc să descopăr și de aceea ma voi lăsa descoperită de către voi.

img_4592.jpg

IMG_1633.jpg

IMG_1631.jpgIMG_1632.jpg

Vă mulțumesc!

Cu dragoste, Alexandra.

Powered by WordPress.com.

Up ↑