Berlin, Paris, Roma

Give me sunset & wine and I will be happy forever.

Iubesc apusul. Este unul dintre momentele mele preferate. Oricât de agitată aș fi, orice aș avea de făcut, mă opresc și mă uit. Fac poze și iar mă uit și dacă ar dura ore întregi apusul, aș fi și mai fericită, pentru că da, un moment de bucurie din viața mea stă într-un astfel de view…IMG_1656.jpg

Este acel moment în care o sun pe mama să o întreb cum e apusul la Tg-Jiu, în care îi trimit surorii mele zece instastory-uri pe minut să ii arăt că de data asta l-am imortalizat mult mai bine și să înțeleagă fericirea mea din acel moment.

IMG_1659.jpg

Mi-am descoperit această bucurie acum aproximativ un an și am imortalizat apusul de câte ori am avut ocazia, astfel pot spune ca 20% din toate pozele postate sunt cu hastagul “sunsetlover”, astfel, fiindu-mi foarte greu să fac o selecție, sau un top al celor mai reușite poze, trust me!

IMG_1658.jpg

Apusul in Paris? Genial. 

Vara apune soarele târziu, la ora 20 stăteam pe malul Senei printre oameni îmbrăcați la costum care își cumpărau vin și stăteau ore în șir la povești. Auzind o franceză impecabilă, muzică, veselie, m-am hotărât împreună cu sora mea, Andreea, să ne integram în decorul parcă desprins dintr-un film și să ne asezăm, lăsând orice obiectiv turistic pentru a doua zi. Da, era ceva genial. Vin, muzică și apus. Ce mi-aș fi putut dori mai mult într-o seară de iunie la Paris?

668.png

IMG_1636.jpg

Apusul în Berlin? Minunat.

Înainte să ajung la Berlin, eram 80% sigură că nu îmi va placea în mod special. Dupa prima zi, am știut ca trebuie să ma întorc. Dacă iubești Bucureștiul, vei iubi și Berlinul. Același vibe de metropolă, aglomerație, viață de noapte. De obicei, când plec în vacanță evit cât se poate de mult mijloacele de transport în comun și prefer să ma plimb pentru a vedea orice cladire, orice loc care este interesant de pozat. Așa este Berlinul. Cladiri înalte, terase la tot pasul, istorie și multă bere.

IMG_1660.jpg

IMG_1638.jpg

Apusul în Roma? Speechless.

La Roma m-am reîntors după un an de când am vizitat prima dată orașul. La început, Andreea mi-a spus ca sigur mă voi îndrăgosti de tot ceea ce ține de Roma și trebuie să ne întoarcem la anul. Zis și făcut. Ne-am întors pentru a ne plimba seara la 23 pe străzi, pentru a mânca înghețată genială și pentru a râde efectiv că aveam patru sau cinci mese pe zi la Roma. Bineînțeles, numai paste și pizza. Prima dată când am fost la Roma, am prins apusul, întâmplător, în Castelul San’Angelo. Anul următor știam exact view-ul care mă putea face fericită. Andreea mereu știe ce îmi doresc și 7/7 zile atunci când plecăm în vacanță pur și simplu râdem non-stop.

IMG_1653.jpg

IMG_1500.JPG

IMG_1665.jpg

Thank you!

With love, A.